WEDSTRIJD- & TECHNIEKBEGELEIDING
Liane van Dijk – van Dun


Wanneer u het gewoon leuk vindt om mooier of beter te leren dansen, een betere houding te krijgen, lekker los met armen, hoofd en lichaam te werken dan bent u bij mij aan het juiste adres.
U leert dan beter met passen, muziek en uw hele lichaam om te gaan om nog meer te genieten van uw dansen.

Als u daarnaast het ook nog leuk vindt eens met een regionale of zelfs een grote wedstrijd mee te willen doen kunt u hiervoor nog meer trainen. U leert dan diverse dansen zoals een rise & fall (bijv. wals) dans, een lilt dans (bijv. polka of eastcoast swing), een cuban dans (bijv. een chacha, rumba of samba), een smooth dans (bijv. een westcoast swing of een nightclub twostep, een funky dans (een moderne dans met invloeden uit streetdance, hiphop etc.) of een novelty dans (dansen uit een musical of film bijv.). Er zijn zoveel soorten muziek en dansmoties waarop u kunt dansen en elke dans heeft een eigen karakter. U voegt hieraan uw eigen stijl toe om de dans uniek te maken.

Bij deze training wordt ook aandacht gegeven aan waardering, respect, samenwerking, collegialiteit, uithoudings- en doorzettingsvermogen, rivaliteit, jaloezie, winnen, verliezen en met twee voeten op de grond blijven staan.
Een goede begeleiding/coaching is van groot belang. Resultaten bereik je door er van beide kanten hard aan te werken!

U heeft de keuze om voor groepstraining te kiezen of voor een privé training, waarbij alleen u alle persoonlijke aandacht krijgt. Voor welke optie u ook kiest, bij mij krijgt u altijd gegarandeerd voldoende persoonlijke aandacht.
In een groep wordt deze natuurlijk verdeeld over de dansers.

Ook voor choreografieën van een dans of de choreografie in een wedstrijddans ben u aan het juiste adres.

Diverse dansers hebben hier al veel plezier aan beleeft, complimenten gekregen en goede resultaten bij kleine én grote wedstrijden behaald, waaronder kampioen(e) van de Benelux, EK, NK, België, Engeland, Duitsland en de WK in Ierland. Een van de mannelijke megastars, een regal danseres, advanced en showcase dansers en dansers uit de categorieën intermediate, novice, newcomer en social hebben in het heden of verleden bij mij een groot deel van hun danservaring en techniek geleerd.

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u nadere informatie opvragen. Zie hiervoor mijn contactgegevens.

Groetjes,


Liane