GEWOON DANSEN & GENIETEN
Liane van Dijk – van Dun


Als u gewoon graag danst, al wat (line) danservaring heeft en u wilt gewoon gezellig een avondje uit om linedance te leren, nieuwe contacten te maken, aan uw conditie te werken en lekker te genieten, dan bent u bij onze groep linedancers aan het goede adres.

De “PeeWee Dancefriends” is namelijk een groep vrienden en bekenden die samen één avond in de week gezellig bijeenkomen om nieuwe dansen te leren en de reeds geleerde dansen ter herhalen. We maken er altijd een gezellige avond van. Soms wordt er getrakteerd als we iets te vieren hebben, dan weer gaan enkele dansers samen vrijdansen op een countryfestival of cd-avond of wanneer er een band of artiesten optreden. Soms trainen we voor een demonstratie van onze dansers bij bijv. een festival als het jaarlijkse countryfestival van “de Oliemeulen” of met Koninginnedag op Korvel, evenementen in Tilburg. Sommigen gaan mee om ouders en dansers op de wedstrijden aan te moedigen. Dan weer doen we gezamenlijk leuke dingen. Geen verplichting om hier buiten de dansles aan mee te doen, het is op vrijwillige basis.

Wanneer u het gewoon leuk vindt om gewoon gezellig, maar tevens ook mooier of beter te leren dansen, een betere houding te krijgen, lekker los met armen, hoofd en lichaam te werken, open staat voor diverse dansvormen en muzieksoorten, dan bent u bij mij aan het juiste adres. U leert dan beter met danspassen, muziek en uw hele lichaam om te gaan om nog meer te genieten van uw dansen.

Zoals overal gelden ook bij mij regels en wordt van gasten en dansers verwacht zich ook daaraan te houden. Niet specifiek uitgesproken wordt hier ook aandacht gegeven aan o.a. afspraken nakomen, waardering, respect, samenwerking, collegialiteit, uithoudings- en doorzettingsvermogen en met twee voeten op de grond blijven staan.
Een goede begeleiding/coaching is ook hier van groot belang. Resultaten bereik je door er van beide kanten hard aan te werken! Ook hier is veel persoonlijke aandacht.

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u nadere informatie opvragen. Zie hiervoor mijn contactgegevens.

Groetjes,


Liane